Η Servi Doryl προσφέρει δύο σειρές καλουπιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συναρμολογηθούν σε καλούπια μπλοκ: με ή χωρίς πάτο.
Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να προταθούν επεκτάσεις με τα καλούπια.
Εφαρμογή: Καλούπωμα και αποστράγγιση μαλακών τυριών
Υλικά: Εγχυμένα μέρη από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
Διαστάσεις: - Διάφορα σχήματα: τετράγωνο, ορθογώνιο, ωοειδές κ.λπ. - Νέα μεγέθη κατόπιν αιτήματος
Ποτιμάρον*(66%), Σαλέρ*AOP (γάλα αγελάδας από ωμό γάλα*, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(15%), νερό, ηλιέλαιο*, αλάτι, ρύζι*, βαλσάμικο ξίδι* (ξίδι κρασιού*, μαγειρεμένος μούστος σταφυλιών*), σκόρδο*, μπαχαρικά*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού χωριάτικου ή για βούτηγμα σε γκρεσίνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως βλαστάρια, πάπρικα ή σπόρους κολοκύθας.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 529 kJ (128 kcal)
Λίπη: 10,7g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 4,3g
Υδατάνθρακες: 3,1g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,1g
Πρωτεΐνες: 4,3g
Αλάτι: 0,9g
Αναπτυγμένες από την Servi Doryl από το 1993 για την μηχανοποίηση και εξασφάλιση της ανατροπής των τυριών σε σωρούς, οι δισκοι αποστράγγισης από πλαστικό διπλής όψης μπορούν να αντικαταστήσουν αυτούς από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο.
Επιτρέπουν όλες τις μορφές τυριού και μπορούν να προσαρμοστούν στις μηχανοποιημένες γραμμές.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ :
- Εσωτερικό 500 x 622 mm
- Εσωτερικό 500 x 652 mm
- 469 x 718,5 mm εσωτερικό
- 469 x 958 mm εσωτερικό
- Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος
ΓΚΑΜΑ:- Δισκοι διπλής όψης - Δισκοι πολλαπλών μορφών - Δισκοι αφιερωμένοι
Υλικά: Τμήματα από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς που έχουν εγχυθεί ή βραστεί
Χρήση: Μορφοποίηση και αποστράγγιση τυριών σε καλούπια, μπλοκ καλούπια όλων των μορφών
Οι μικροδιάτρητες και σχεδιασμένες φόρμες είναι κατασκευασμένες από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο. Μπορούν να είναι έγχυτες, θερμοδιαμορφωμένες ή κατασκευασμένες σε βραστήρα, ανάλογα με τη φύση του έργου που θα μελετηθεί.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οξίνιση και άλμη.
Η Servi Doryl προσφέρει επίσης πιο εξειδικευμένες τεχνολογίες όπως πλάκες και ζώνες οξίνισης.
Τύπος τυριού: Όλα τα πιεσμένα τυριά που απαιτούν οξίνιση: Raclette, Morbier, Vacherin, κ.λπ.
Διαστάσεις: - Από Ø 80 έως Ø 800 mm - Τετράγωνη μορφή έως 800x800 mm - Άλλες μορφές και μεγέθη κατόπιν αιτήματος
Βάρος τυριού: Έως 120 kg
"Κράτηση" σημαίνει ότι αυτά τα τυριά έχουν επιλεγεί ειδικά με τους πελάτες μας για να ανταποκριθούν καλύτερα στη ζήτηση της δικής τους πελατείας. Εκτός από την ειδική αποθήκη, φροντίζονται χειροκίνητα. Αυτό το σύστημα απαιτεί άμεση επαφή με τους αρχηγούς επιλογής μας, προκειμένου να προσδιοριστούν σωστά οι επιθυμίες και οι ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη. C'es...
Πράσο* (55%), πατάτα*, τυρί Fourme d'Ambert* AOC (παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί) (15%), νερό, ηλιέλαιο*, σάλτσα σόγιας* (νερό, φασόλια σόγιας*, αλάτι, αλκοόλ*, koji), βαλσάμικο ξύδι* (ξίδι κρασιού*, μαυροδάφνη* βρασμένη), αλεύρι ρυζιού*. *Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνα
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού σίκαλης, για συνοδεία λαχανικών ή γκρεσίνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 519 kJ (125 kcal)
Λιπαρά: 8,5g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 3,5g
Υδατάνθρακες: 6,3g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,1g
Πρωτεΐνες: 4,8g
Αλάτι: 1,1g
Η σειρά προϊόντων SANAIR® (καταχωρημένο σήμα) αποτελείται από προϊόντα από
κοπολυμερές πολυπροπυλένιο, που είναι αφιερωμένα στην ωρίμανση των τυριών σας.
Είναι εύκολα στη χρήση από οποιονδήποτε. Οι διαστάσεις τους είναι προσαρμοσμένες στο ευρωπαϊκό πρότυπο και επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση των χώρων σας στα υπόγεια και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
ΠΛΑΚΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ: - Τυπικές διαστάσεις για μια πλάκα: 1100x350 mm - Πάχος: 25 mm - Βάρος: 4,7 Kg
ΠΑΛΕΤΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ: - Τυπικές διαστάσεις για μια παλέτα: 1200x800 mm - Βάρος: 15,9 Kg
Η "μπλε αγελάδα" (vache bleue), οι κόκκινες ή οι κόκκινες και πράσινες ετικέτες "Παραδοσιακή" ωρίμανση σημαίνει ότι αυτά τα τυριά Comté έχουν ωριμάσει σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο Comté, αυτή που χρησιμοποιήθηκε όταν ιδρύθηκε η εταιρεία μας σχεδόν πριν από 140 χρόνια.
Τα τυριά Comté ωριμάζουν προκειμένου να ευνοηθεί η βέλτιστη ζύμωση. Κάθε τροχός τυριού θα περάσει από τουλάχιστον τρία υπόγεια, το καθένα...
Η Servi Doryl σχεδιάζει και κατασκευάζει την πιο εκτενή γκάμα λεκάνων στην αγορά. Είναι κατάλληλη για κάθε είδους προϊόν, είτε πρόκειται για φορμά τυριού, κουτάλα ή ρομποτική γραμμή κοπής.
Οι λεκάνες πήξης είναι επίσης κατάλληλες για όλους τους μηχανισμούς σας.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ :
- Μικρολεκάνες/Λεκάνες στρογγυλές, οβάλ ή προσαρμοσμένες σε σχήμα :
από 0,5 έως 5 λίτρα
- ½ σφαιρικές: 125 λίτρα
- Επίπεδος πυθμένας: από 11 έως 250 λίτρα
- Ελλειπτικές: από 80 έως 600 λίτρα
- Κυλινδρικές: από 80 έως 670 λίτρα
- Άλλες διαστάσεις και σχήματα κατόπιν αιτήματος
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:- Κατασκευασμένες σε λέβητα (κατά παραγγελία) - Έγχυτες - Βαθιά τραβηγμένες
ΥΛΙΚΑ:- Πολυαιθυλένιο - Πολυπροπυλένιο - Ανοξείδωτο χάλυβα - Λευκό ή βαμμένο
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ:- Μηχανισμένες λεκάνες σε ταινία μεταφοράς - Λεκάνες με βάση το έδαφος σε καρότσια ή τροχούς
Η Servi Doryl προσφέρει δύο σειρές προϊόντων από φόρμες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μεμονωμένα κομμάτια ή να συνδυαστούν σε μπλοκ φόρμες: με ή χωρίς πάτο.
Εάν χρειαστεί, οι φόρμες μπορούν να εξοπλιστούν με αξεσουάρ.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Φόρμες και στραγγιστήρια για μαλακά τυριά
ΥΛΙΚΑ: Μέρες από έγχυση από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Διάφορες μορφές: Καρδιά, Οκτάγωνο, Λουλούδι κ.λπ. - Νέες μορφές κατόπιν αιτήματος
Από το 1972, η Servi Doryl κατασκευάζει και σχεδιάζει μια ευρεία γκάμα διανομέων που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο προϊόντος: τετράγωνο, ορθογώνιο, στρογγυλό, οβάλ, τριγωνικό κ.λπ. Ο σχεδιασμός προσαρμόζεται πλήρως στις διαστάσεις και τις ειδικότητες της γραμμής παραγωγής σας.
Οι διανομείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειροκίνητα ή σε μηχανοποιημένες γραμμές.
ΓΚΑΜΑ:- Από 1 έως 5 δίσκους - Δυνατότητα ανάρτησης σε τρένο
ΥΛΙΚΑ:Πολυαιθυλένιο ; πολυπροπυλένιο ; ABS ; ανοξείδωτο ατσάλι ; αλουμίνιο
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ:Χειροκίνητος ή αυτόματος
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:- Λέβητας - Έγχυση - Θερμοδιαμόρφωση
Η τυροκομία Balaka είναι ο ειδικός στο τυρί Ossau Iraty fermier. Αγοράζουμε φρέσκα τυριά και στη συνέχεια τα ωριμάζουμε από 4 έως 8 μήνες στην κάβα μας στη Χώρα των Βάσκων.
Αυτά τα τυριά παράγονται αποκλειστικά από βοσκούς της Χώρας των Βάσκων και των βουνών του Béarn.
Χειροποίητη και παραδοσιακή ωρίμανση.
Αυτό το τυρί έχει ΠΟΠ. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης.
Η Servi Doryl κατασκευάζει και σχεδιάζει μια ευρεία γκάμα διανομέων τυριού από το 1972, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε τύπο προϊόντος: τετράγωνο, ορθογώνιο, στρογγυλό, ωοειδές, τριγωνικό κ.λπ. Ο σχεδιασμός προσαρμόζεται πλήρως στις διαστάσεις και τις ειδικότητες της γραμμής παραγωγής σας.
Οι διανομείς τυριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειροκίνητα ή σε μηχανοποιημένες γραμμές.
Γκάμα: - Από 1 έως 5 δίσκους - Δυνατότητα ανάρτησης αρκετών διανομέων τυριού σε αλυσίδα
Χειρισμός: Χειροκίνητος ή αυτόματος
Υλικά: Πολυαιθυλένιο; Πολυπροπυλένιο; ABS; Ανοξείδωτο ατσάλι; Αλουμίνιο
Κατασκευή: - Κατασκευασμένο σε λέβητα - Εγχυμένο - Θερμοδιαμορφωμένο
Βελτιστοποίηση της χειροκίνητης θέσης συνεχούς χύτευσης
Γραμμικός ή μηχανικός μεταφορέας
Ανάκτηση ορού σε όλο το μήκος
Μήκος και πλάτος προσαρμοσμένα στις διαστάσεις των μπλοκ καλουπιών
Περιστροφική ή επιφανειακή ανάμειξη προσαρμοσμένη στην τεχνολογία τυροκομίας που επιτρέπει την επικάλυψη των κόκκων
• Ημι-κυλινδρική δεξαμενή με γεωμετρική αποκοπή και ήπια ανάμειξη
• Όγκος από 2000 έως 6000 λίτρα
• Αυτόματη πλευρική και διαμήκης αποκοπή
• Δυνατότητα αυτόματης εκροής ορού
• Συνταγές παραγωγής με διαχείριση μέσω ζυγών ή αισθητήρων πίεσης
• Καθαρισμός Εντός Θέσης (NEP)
• Δυνατότητα πλήρωσης από το κάτω μέρος
Ρομανέσκο*(47%), πατάτα*, μπλε ντ'Οβερν* AOP (παστεριωμένο γάλα αγελάδας, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(12%), νερό, ηλιέλαιο*, σάλτσα σόγιας* (νερό, φασόλια σόγιας*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ*, κότζι), αλεύρι ρυζιού*, αλάτι, λευκό πιπέρι*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία – Αλλεργιογόνα
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού χωριάτικου ή για βούτηγμα με τα γκρεσίνι σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως φέτες ροσετ ή καρύδια.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 454 kJ (109 kcal)
Λίπη: 7,7g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2,9g
Υδατάνθρακες: 4,8g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 1,3g
Πρωτεΐνες: 4,3g
Αλάτι: 0,8g
Η Servi Doryl προσφέρει περισσότερους από 40 διαφορετικούς συνδυασμούς σχεδίων και διάτρησης. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε τύπο τυριού.
Τα καλούπια και τα καπάκια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Τύπος τυριού: Όλοι οι τύποι πιεσμένου και ημι-πιεσμένου τυριού: Emmental, Gouda, Vacherin...
Διαστάσεις: - Από Ø 80 έως Ø 800 mm - Από 200x100 mm έως 1000x1000 mm - Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος
Βάρος τυριού: Από 200g έως 120 kg
Οι πινακίδες Servi Doryl, διαθέσιμες σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, επιτρέπουν την εξατομίκευση της αναγνώρισης των προϊόντων σας. Διευκολύνουν την ιχνηλασιμότητα των παρασκευών σας, μοιράζοντας τις πληροφορίες σε μια ανθεκτική και ανθεκτική επιφάνεια. Η γραφή των πληροφοριών γίνεται με έναν σβηστό μαρκαδόρο.
Το σύστημα ανάρτησης των πινακίδων έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε μέγιστο αριθμό υποστηριγμάτων. Σβηστές, είναι επαναχρησιμοποιήσιμες κατά βούληση.
Εφαρμογή: Παρακολούθηση τυριών κατά την ωρίμανση
Υλικό: - Εγχυτές κομμάτια από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς με χρωστική τροφίμων - Ανακυκλώσιμα υλικά
Το κάτω σύστημα και η διάτρηση εξασφαλίζουν τόσο ασφαλή καλούπια όσο και αποστράγγιση με τη δυνατότητα στοίβαξης καλουπιών το ένα πάνω στο άλλο.
Τα καλούπια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συναρμολογηθούν σε μπλοκ-καλούπια.
Εφαρμογή: Καλούπια και αποστράγγιση μαλακών τυριών
Υλικά: - Εγχυμένα μέρη από πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα - Διαθέσιμο σε υλικό ανιχνεύσιμο με ακτίνες Χ
Διαστάσεις: Διαθέσιμες διάφορες διαστάσεις: τετράγωνο, ορθογώνιο, ωοειδές, στρογγυλό, καρδιά...
Η Servi Doryl προσφέρει δύο σειρές καλουπιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συναρμολογηθούν σε καλούπια μπλοκ: με ή χωρίς πάτο.
Εάν απαιτείται, μπορούν να προστεθούν επεκτάσεις στα καλούπια.
Εφαρμογή: Καλούπωμα και αποστράγγιση όλων των τύπων μαλακών τυριών
Υλικά: Εγχυμένα μέρη από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
Διαστάσεις: - Ø 45 έως Ø 340 mm - Διάφορες μορφές: τετράγωνο, ορθογώνιο, ωοειδές, στρογγυλό - Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος
Comté παρασκευασμένο από πλήρες γάλα για την απόκτηση μιας πιο κρεμώδους, πιο διαπερατής ζύμης, επομένως χωρίς ανοίγματα (τρύπες).
Συνολικά, η φέτα που φέρει αυτή την ετικέτα θα έχει παραμείνει από 18 μήνες έως 3 χρόνια σε υπόγειο.
Αυτές οι φέτες παρασκευάζονται αποκλειστικά από γάλα από χόρτο, δηλαδή όταν το καλοκαίρι (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο ανάλογα με τα χρόνια) τα κοπάδια βόσκουν στα λιβάδια της Franche Comté.
Αυτό το τυρί Comté, φτιαγμένο από πλήρες γάλα για μια πιο λεία, πιο διαπερατή υφή χωρίς τρύπες.
Τα τυριά με αυτές τις ετικέτες θα ωριμάσουν από 18 μήνες έως 3 χρόνια στην κάβα.
Αφιερωμένο στους λάτρεις του κομψού, ισχυρού γεύσης τυριού Comté...
Αυτά τα τυριά παρασκευάζονται μόνο από γάλα από χόρτο, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, ανάλογα με τα χρόνια), οι κοπάδια βόσκουν στα λιβάδια της Franche Comté.
Οι χειμερινές παραγωγές, όταν οι...
Τεχνητή* (62%), μήλο*, ντομάτα*, ξίδι μηλίτη*, κρεμμύδι*, παρθένο ηλιέλαιο*, αλεύρι ρυζιού*, αλάτι, καπνιστή πάπρικα* (0,6%), κόλιανδρος*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φρέσκο ή ψημένο ψωμί, με αποξηραμένα φρούτα (ψωμί με σταφίδες, ψωμί με σύκα...) ή σκέτο.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 403 kJ (97 kcal)
Λίπη: 5,3g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 0,6g
Υδατάνθρακες: 9,1g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 6,1g
Πρωτεΐνες: 1,5g
Αλάτι: 0,8g
Η Servi Doryl προτείνει δύο σειρές καλουπιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συναρμολογημένα σε μπλοκ-καλούπια, με ή χωρίς πάτο.
Εφαρμογή: Καλούπωμα και στραγγιστήριο όλων των τύπων τυριών με μαλακή ζύμη
Υλικό: Εγχυμένα κομμάτια από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο
Διαστάσεις: - Διάφορες μορφές: τετράγωνα, ορθογώνια, οβάλ κ.λπ. - Νέες μορφές κατόπιν αιτήματος
Η Servi Doryl σχεδιάζει και κατασκευάζει την πιο ευρεία γκάμα δοχείων στην αγορά. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε τύπο προϊόντος και σε αυτοματοποιημένα ή χειροκίνητα εργαλεία κοπής και ανακάτεμα.
Οι δοχοί πήξης είναι επίσης κατάλληλοι για όλες τις μηχανοποιήσεις σας.
Γκάμα :
- Μικροδοχεία/στρογγυλά δοχεία, οβάλ δοχεία ή σχήματα προσαρμοσμένα στη φόρμα :
από 0,5 έως 5 λίτρα
- ½ σφαιρικά : 125 λίτρα
- Με επίπεδο πάτο : από 11 έως 250 λίτρα
- Ελλειπτικά : από 80 έως 600 λίτρα
- Κυλινδρικά : από 80 έως 670 λίτρα
- Άλλες διαστάσεις και σχήματα κατόπιν αιτήματος
Κατασκευή:- Κατασκευασμένα σε λέβητα (κατά παραγγελία) - Εγχυμένα - Θερμοσχηματισμένα
Υλικά:- Πολυαιθυλένιο - Πολυπροπυλένιο - Ανοξείδωτο ατσάλι - Λευκό ή χρωματιστό
Χειρισμός:- Μηχανοποιημένα δοχεία σε ταινία μεταφοράς - Δοχεία δαπέδου σε καρότσι ή σε ρόδες
Κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα, οι βάσεις, εξοπλισμένες με αναγκαία πλαστικά πόδια, υποστηρίζουν τις σχάρες ωρίμανσης, άλμης και ξηράνσεως και επιτρέπουν την εύκολη χειρισμό τους στα καρότσια μας.
Σχεδιασμένα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, τα πλαστικά πόδια είναι διαθέσιμα μεμονωμένα για να αποφεύγονται οι ζημιές στο δάπεδο κατά τη διάρκεια της χειρισμού των βάσεων σχάρας.
Χρήση: Ωρίμανση τυριού
Υλικά: Ανοξείδωτος χάλυβας 304 και 316
ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Καρότσι υποστήριξης και κουρτίνες
Διαστάσεις: - Όλα τα μεγέθη σχαρών - Αριθμός σύρματος: 35, 31 ή 51 - Διάμετρος σύρματος: 2.4 mm
Αυτό το τυρί Comté, φτιαγμένο από πλήρες γάλα για μια πιο ομαλή, πιο διαπερατή υφή χωρίς τρύπες.
Τα τυριά με αυτές τις ετικέτες θα ωριμάσουν τουλάχιστον για ένα χρόνο στην κάβα.
Αυτά τα τυριά παρασκευάζονται μόνο από γάλα από χόρτο, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, ανάλογα με τα χρόνια), οι κοπάδια βόσκουν στα λιβάδια της Franche Comté.
Οι χειμερινές παραγωγές, όταν οι...